ta ett lån till semestern

Om man planerar en semesterresa eller vill renovera torpet under semestern så finns det möjligheter att kunna erhålla ett förmånligt privatlån till semestern i sommar på upp till 500 000 kronor. Det gör att man kan få ett bra kapitaltillskott om man vill göra en större investering under semestern eller om man vill genomföra en drömresa.

Bank Norwegian erbjuder privatlån på mellan 5 000 kronor upp till 500 000 kronor med en amorteringstid på upp till 15 år, vilket innebär att ett privatlån hos Bank Norwegian inte behöver belasta ens månadsekonomi så tungt. Räntan är individuell vilket innebär att om man har en god ekonomi och en bra kredithistorik så kan få en mycket förmånlig ränta som börja på 8,99 procent per år. Bank Norwegian privatlån kan erhållas utan säkerhet, så kallat blancolån, vilket innebär att man själv går i god för lånet.

Lös dyrare lån inför semestern

Om man har flera dyra lån som tillsammans äter upp semesterkassan så kan man ansöka om ett privatlån hos Bank Norwegian och lösa alla dyra lån. På så sätt så har man därefter bara ett lån som man amorterar av på längre tid betydligt mer förmånligare vilket gör att man får mer pengar över till sin semester. Hos Bank Norwegian så kan man ansöka om ett privatlån på upp till 500 000 för att lösa alla sina dyrare lån och kanske även få en slant över som man kan använda för att dryga ut sin semesterkassa med.

Villkor som ska uppfyllas för att kunna erhålla ett lån hos Bank Norwegian

För att kunna få ett privatlån beviljat hos Bank Norwegian så behöver man uppfylla vissa villkor. Bland annat så ska man ha fyllt 23 år, man får inte ha några betalningsanmärkningar och man behöver även ha en fast inkomst som står i proportion till det belopp som man vill låna. Räntan för lånet sätts individuellt och ligger på mellan 8,99 procent upp till 22,49 procent och beror på hur pass god kreditvärdighet man har. Om man har en medsökande så kan detta innebära att man får låna ett större belopp men även att man kan få en lägre ränta då bådas inkomster läggs ihop.

Att ansöka om ett privatlån hos Bank Norwegian

Det går snabbt och enkelt att ansöka om ett privatlån hos Bank Norwegian. Man ansöker om ett privatlån på nätet där man uppger sina personliga uppgifter, vilket belopp som man vill låna och vilken amorteringstid som man vill ha. Man verifierar sedan sin identitet med BankID, vilket innebär att låneansökan kan behandlas direkt av Bank Norwegian. Efter att man skickat in sin låneansökan så får man ett preliminärt besked om man får sitt lån beviljat eller inte och därefter så slutgodkänns lånet inom ett par dagar. Efter slutgodkännandet så får man pengarna utbetalda direkt till sitt bankkonto så att man har pengarna senast nästkommande vardag. Det gör att om man ansöker om lånet veckan innan man går på semestern så finns pengarna på kontot i samband med att semestern börjar.

Ansök här