Snabblån
Lånebelopp Löptid Kostnad Ålder Gratis ny kund Betyg
1000-10 000 kr 61-90 dagar 120-2595 kr 20 år
Ansök nu
3star

Om Nanoflex

Hos Nanoflex kan man låna mellan 1 000 kronor upp till 10 000 kronor med en kredittid på 30, 45, 61 eller 90 dagar. Det innebär att man kan välja att betala tillbaka sitt lån med två eller tre delbetalningar, vilket gör att det inte påverkar ens privatekonomi lika tungt som ett lån på 30 dagar kan bli. Nanoflex har snabb handläggning av låneansökningar och man får alltid pengarna utbetalda samma dag, om man får sitt lån beviljat. Ansökan om lån kan göras på Nanoflex hemsida eller genom att man ringer till kundtjänsten som hjälper till med ansökan.

Företaget som driver lånesajten Nanoflex är Na No Invest & Finans AB, som även erbjuder privatpersoner lån och privatlån på upp till 4 år på lånesajten Nano Kredit, där man kan få en kredit på upp till 20 000 kronor.

Lån och avgifter

Om man snabbt är i ett behov av ett kontantlån på mellan 1 000 kronor upp till 10 000 kronor så erbjuder Nanoflex möjligheten att få ett lån med utbetalning samma dag. Hos Nanoflex kan man välja att låna upp till 5 000 kronor med en återbetalningstid på 30, 45, 61 dagar eller 90 dagar. Om man lånar ett högre belopp kan man välja en kredittid på 61 eller 90 dagar. Genom att delbetala sitt lån två eller tre gånger så slipper man den tunga utgiften som ett lån kan innebära på enbart den första lönen.

Hos Nanoflex betalar man enbart en ränta för det lånebelopp som man har fått beviljat. Räntan är rölig och ligger på mellan 8,6 procent upp till 22 procent per månad. Hur mycket man betalar i ränta beror på hur stort lån man har fått beviljat och hur lång återbetalningstid som man har valt för sitt lån. Nedan kan man se lånekostnaderna för ett lån som löper med en kredittid på 30 dagar.

– Låna 1 000 kronor, ränta 275 kronor, betala 1 275 kronor
– Låna 3 000 kronor, ränta 575 kronor, betala 3 575 kronor
– Låna 5 000 kronor, ränta 825 kronor, betala 5 825 kronor

Nanoflex erbjuder inga möjligheter till att förlänga några lån och det är därför viktigt att man väljer ett lånebelopp och en återbetalningstid så man vet att man klarar av att betala tillbaka lånet senast på förfallodagen. Om man inte kan betala senast på förfallodagen så får man betala extra kostnader som förseningsavgift på 120 kronor, lagstadgad påminnelseavgift på 60 kronor och en dröjsmålsränta på 30 procent per år.

Villkor för att låna

Nanoflex beviljar lån till personer som uppfyller nedanstående krav.

– Man får inte inneha några betalningsanmärkningar
– Ska vara minst 20 år
– En taxerad inkomst på minst 50 000 kronor per år
– Vara folkbokförd i Sverige
– Inneha ett svenskt personnummer
– Har ett svensk mobiltelefonabonnemang

För kreditprövningar så inhämtas inte kreditupplysningar från UC.

Utbetalning av lån och öppettider

Man ansöker om ett lån direkt på Nanoflex hemsida, vilket kan ske dygnet runt och alla dagar på året, eller så kan man ringa till Nanoflex kundtjänst under företagets öppettider. Nanoflex har öppet alla vardagar mellan klockan 08:00 och 17:00. Under företagets öppettider så kontrolleras och godkänns låneansökan oftast inom 30 minuter och därefter så sker utbetalningen av lånet snabbt. Det betyder att man alltid får lånet utbetalt samma dag som man ansöker och om ansökan blir godkänd under förmiddagen så har man pengarna på kontot senare samma dag annars kommer pengarna in på kontot senast nästkommande, helgfria vardag.

Vad är positivt och vad är negativt

Nanoflex har flexibla kredittider som innebär att man kan välja att betala tillbaka lånet på 30, 45, 61 eller 90 dagar. Det gör att man bättre kan planera sin privatekonomi och välja en återbetalningstid som inte blir för tung. Man kan låna upp till 10 000 kronor med snabb utbetalning. Nanoflex har också valt att inte använda sig av UC i samband med kreditprövningarna. Dessutom så är Nanoflex inkomstkrav mycket rimligt.